dimecres, 30 d’abril del 2008

De pont



Segons la wikipedia: Un pont és una estructura construïda per a salvar un obstacle físic, un riu, una vall, una carretera, una via de tren, etc... tot passant-hi per damunt. Actualment, són dissenyats i projectats per enginyers civils.

I diu moltes més tonteries. Però un pont de veritat és el que et fa gaudir d'un cap de setmana de com a mínim quatre dies. Jo, com és costum en aquesta casa, a hores d'ara no sé si en faré o no, però em sento optimista i si al final em quedo sense pont, ja tindré temps de fer ponting sense cordes ni casc desde el pont de la meva moral.
I fa molts anys ja ho cantaven Simon & Garfunkel allò del Bridge over troubled water, que vol dir El pont sobre aigües brutes. Ara us passo a fer una traducció del que ens volia dir aquesta famosa parella, i és que jo en sé un bon rato d'inglès (així d'inglès amb i), i pels que no en sabeu gaire podreu apreciar com els hi agrada fer ponts.
BRIDGE OVER TROUBLED WATER
PONT SOBRE AIGÜES BRUTES
When youre weary, feeling small,
Quan estàs ja una mica cansat
When tears are in your eyes, I will dry them all;
Quan les llàgrimes no et deixen veure més enllà
Im on your side. when times get rough
Estaré al teu costat, si fa bon temps
And friends just cant be found,
I amb els amics quedarem
Like a bridge over troubled water
Si pots fer pont el divendres
I will lay me down.
tot serà més millor
Like a bridge over troubled water
Si pots fer pont el divendres
I will lay me down.
Tot serà més guai.

Per acabar us deixo amb uns quants que se`n van de pont

dimecres, 23 d’abril del 2008

Recomanacions literàries (III)


Avui dia gran de les lletres, us vull fer una nova recomanació, un llibre amb molts personatges i aventures trepidants. El seu títol és el llibre de familia, i està destinat al públic que li agradin les trames entre personatges i saber qui és qui en l'entrellat de cada familia.
Se us ha oblidat el dia que us vareu casar?, la data de naixement d'algun dels vostres fills?, el nom del sogre o la sogra?. Doncs podeu fer una ràpida consulta a aquesta obra i sortir del problema.
Un llibre del tot recomanable i d'amena lectura que us farà passar les tardes de forma molt distreta.

dimarts, 22 d’abril del 2008

Recomanacions literàries (II)


Segon suggeriment per la setmana de Sant Jordi. Avui es tracta d'un llibre pels que no els hi agradi gaire llegir, i prefereixin mirar retratus.
El llibre es titula Miradas africanas i el seu autor és el conegut fotògraf calellenc Quim Fàbregas.
En Quim Fàbregas, format inicialment al Foto Film Calella, ha exposat la seva obra en nombroses sales d'art i ara es dedica a traspassar aquests coneixements a nous alumnes en forma de cursets de fotografia.
Del curset d'enguany en sobresurten dos nous valors, molt prometedors, que ja deixen entreveure la gran qualitat que porten dins les seves càmeres, i de ben segur que pel proper Sant Jordi ja podran treure la seva obra en forma de llibre que segurament es dira Miradas lascivas, o Miradas borrosas

dilluns, 21 d’abril del 2008

Recomanacions literàries (I)


Ja hem arribat a la setmana de Sant Jordi i vull aprofitar aquest aparador al món per fer-vos unes recomanacions literaries per si no sabeu que comprar el dia del llibre.
Comencem la tanda amb una nova entrega de la col.lecció "A peu per..... ". Aquesta vegada el sublim escriptor Josep Maria Ballarin s'ha endinsat a la nit calellenca i ha tret el nou llibre A peu per la Quadra, on ens relata tot l'entrellat de les nits a la Quadra, i ens descobreix petits secrets d'aquest establiment. On va aprendre a ballar el Friki, quin porcentatge de relacions acaben bé, quants kilos de viagra es consumeixen en una nit etc...
Un llibre de lectura molt distreta de 146 pàgines, que podreu trobar a les principals llibreries de Catalunya, (Ca la Encarnita, Can Marlet i Can Pedro). I també dir-vos que l'autor estarà signant el llibre el divendres a la nit a la porta de la Quadra.

dimarts, 15 d’abril del 2008

39 raons per un post

1. Perquè avui és 15 d'abril
2. Perquè ja és primavera
3. Perquè t'ho mereixes
4. Perquè ets la meva amiga
5. Perquè ets bona persona
6. Perquè ets guapa
7. Perquè ets simpàtica
8. Perquè ets intel.ligent
9. Perquè ens has portat el millor Tassu
10. Perquè quan s'hi ha de ser, sempre hi ets
11. Perquè els nens t'adoren
12. Perquè els grans també
13. Perquè després de la tempesta, ve el bon temps
14. Perquè em fa il.lusió
15. Perquè em dona la gana
16. Perquè amb tu tot és possible
17. Perquè segueixis així
18. Perquè tu si que vales
19. Perquè no sabia què regalar-te
20. Perquè ja només en queda 1 pels quaranta
21. Perquè l'any que ve, ai l'any que vé
22. Perquè haurem de començar a fer reunions clandestines
23. Perquè ja estic nerviós de pensar-hi
24. Perquè els amics son un tresor
25. Perquè fas que les coses siguin senzilles
26. Perquè ens has ajudat molt
27. Perquè cada dia em sorprenc de veure com sou
28. Perquè ets com ets
29. Perquè fas que el dia sigui net i clar
30. Perquè de vegades ens expliques xafardaries
31. Perquè ets l'atlas oficial de la gent de Calella
32. Perquè qualsevol nit pot sortir el sol
33. Perquè ens guardes lloc a la platja
34. Perquè sigueu sempre molt feliços
35. Perquè us ho mereixeu més que ningú
36. Perquè no sabia com dir-t'ho
37. Perquè et volem felicitar
38. Perquè segur que em deixo moltes més raons
39. PER MOLTS ANYS ANNA.

divendres, 11 d’abril del 2008

Tot a punt?

PER A ELL:
Les sabates, els mitjons, els calçotets, els pantalons, la camisa, l'americana, la corbata? (ja ho decidiré a última hora), les ulleres, el Varon Dandy, la crema facial, la calva ben afaitada, la barba també....
PER A ELLA:
Les sabates, les mitges, les calces, els sostens, la faldilla o pantalon (ja ho decidiré a última hora),la brusa, la jaqueta, les lentilles, la crema hidratant, el Chanel 5, el rimel, el maquillatge en general, les ungles pintades, el ram....
PER A TOTS DOS:
Els anells, els paraigües (mira que si avui plou), amor, comprensió, paciència, aventura, projectes, projectes petits amb mans peus i ulls, alegria, tendresa, amistat,.... i SORT MOLTA SORT.

Tot a punt?
Doncs a gaudir del dia i MOLTES FELICITATS !!!!

dimecres, 9 d’abril del 2008

Aires de matrimoni


Ja tenim l'exclusiva. Encara que ho han volgut portar en secret (fixeu-vos que a la foto van d'incògnit), tothom en va ple. Després del Chiki chiki (que segurament ja el faran a altes hores per cel.lebrar l'esdeveniment), una gran noticia ens ha copsat a tots els catalans. L'hereu Pedemonte se'ns casa amb la pubilla de Can Puig.
El divendres engalaneu els balcons perquè la comitiva nupcial passarà pels principals carrers de la població per finalment donar-se el "si quiero" a la casa de la vila.
Desde aquest humil blog, que més que humil és simplon, us desitjo tota la sort del món, que és just el que mereixeu.

divendres, 4 d’abril del 2008

Amic californià


Com ja deveu haver vist en el mapa que hi ha a la barra lateral del blog, tenim visitants forasters. Que content estic, avui m'he adonat que el nostre bloc ha traspassat fronteres i ha tingut repercussió a un altre continent. El que havia de ser una broma per uns dies, s'està convertint en un potent mitjà de difusió a tot el món.
Però ara em ve un problema a sobre, ja que crec que com a deferència a tota aquesta gent que no coneix la llengua de Pla, hauré de fer en algunes ocasions algun post en anglès, francès, alemany, turc, xinès, italià, castellà, hebreu...
Fins aqui cap problema doncs tots coneixeu el meu coneixement de totes aquestes llengües, però i si em comencen a visitar de Groenlàndia, Kenia, Nairobi, Kurdistan o Finlàndia?.
Mira perquè ningú s'enfadi, seguiré fent el blog en català, ja que no vull que hi hagi greuges comparatius.

dimarts, 1 d’abril del 2008

Deures fets

Estic feliç de haver detectat com l'Anna ja ha entregat el model 347 a l'administració i ja torna a estar en contacte amb la civilització. Han sigut uns dies de molts nervis, però amb la seva constància i esforç ha aconseguit complir amb el calendari fiscal.
Constància i esforç que li va faltar a en Guantxo el dissabte, doncs va deixar decebuts a tots els seus seguidors i es va retirar als 55 km. de la cursa de 100 km. Sí, encara que costi de creure, quan ja només faltaven 45 km. va preferir la comoditat del sofà a la glòria esportiva. Queda palès que l'esperit de superació manca en el nostre jovent.
Per a tots ells, els que més s'ho mereixen i els que hem d'animar després del seu fracàs, us deixo un regal, és un concurs que es fa allà a America on és obligatori tenir esperit de sacrifici i superació per arribar a la victòria final.

....

Ja fa dos dies que vaig escriure aquest post, però no aconsegueixo penjar el video d'aquesta competició, per tant si el voleu veure haureu de clickar aquí, i després anar al segon escrit, que es un video molt interessant.
Ara que els homes que haguem mirat aquest video, ja tenim la moral més alta i perque veieu que la vida és bella, us deixo amb una cançó del mite vivent.