dimecres, 15 de desembre del 2010

El negoci perfecte


És temps de crisi, no sé si ho havíeu sentit abans. Per això l'equip humà de Calçotada Connection vol proposar-vos la millor solució per superar la maleïda crisi. Si sou joves o no tan joves i emprenedors, llanceu-vos a muntar una botiga de l'amic invisible.
En aquestes dates assenyalades, tothom està implicat en uns quants regals d'amics invisibles. En fan els companys d'escola, el sopar d'empresa, els del club de petanca, la reunió de les iaies windsurfistes, la colla de quant en teníen 20, els ex-alumnes de macramé, els seguidors d'en Josmar, el club de fans d'en Pep Xena, el comitè organitzador de la missa de diumenge a les 11, els que no tenen facebook, els de l'agrupació de toreros independentistes, etc, etc, etc....
Tots aquests grups i molts més que em deixo fan el seu sopar de Nadal amb el corresponent regal d'amic invisible. Doncs faciliteu-los la feina i que tothom pugui anar a la vostra botiga de l'amic invisible i aconseguir aquell regal que no superi els 3, 5 o 10 euros en els casos més generosos.