dijous, 12 d’abril del 2012

A peu per la plaça del Mercat (13a. pregunta)


Tot seguint la meva ruta, un dissabte a la tarda em dirigeixo al polèmic pàrking de la Plaça del Mercat. Allà hi veig una munió de cotxes aparcats i uns quants cotxes fent voltes fent l'intent. Un conductor optimista va fent voltes i busca un espai on deixar el seu vehicle per anar a visitar la ciutat, finalment troba uns vianants que possiblement pujaran al cotxe i deixaran l'aparcament. "Que se'n van?". I amb un somriure sornaguer li contesten, " no, encara no". 
El vigilant de Gestvia va fent voltes buscant infractors. És una bona tarda, ja n'ha enganxat 14 i encara no són les sis. El conductor optimista passa a ser un conductor amoïnat, doncs no hi ha manera que trobi un forat. Al final veu un cotxe que marxa una mica més enllà, s'hi dirigeix veloçment, però quan quasi està a punt un Fiat Uno li roba el seu botí. Es dediquen boniques paraules. El ex-conductor optimista-amoïnat, passa a ser emprenyat. Per no gastar més gasolina posa els quatre intermitents i espera que algu marxi, però en aquest lapse de temps es queda endormiscat i el vigilant aprofita l'ocasió per posar-li una multa per no tenir el tiquet. Finalment una furgoneta deixa lliure el seu espai i l'exconductor optimista-amoïnat i ara emprenyat i irritat, pot deixar el seu vehicle. 
Però quan pot anar de compres per Calella, ja se li ha fet massa tard i totes les botigues, menys la dels xinesos,  són tancades.

13a. pregunta.
Com es diu una botiga del Carrer Sant Joan que venen bolsos i carteres i que té nom de festiu?