dimarts, 9 de febrer del 2010

Busquem La Trinca, .... o millor busquem alguna cosa nova?


Escric aquest post amb un ull mirant la pantalla de l'ordinador i l'altre mirant a la tele els aspirants a Trincàires. He de reconèixer que La Trinca van ser molt bons i van fer molt bona feina a la seva època, però tot i que està bé tenir un programa que ens porti records, seria molt millor invertir temps i diners en fer conèixer els nous grups que estan sortint al nostre país.
Des dels meus companys de la Llopasfera, hem rebut aquests darrers dies, recomanacions de grups com Els amics de les arts o 4t1a, tots dos molt bons o els ja coneguts Manel, que només han tingut l'oportunitat de sortir a la tele quan uns fans seus han felicitat a en Pep Guardiola.
Però el que més patir em fa és, que si les audiències son bones, la direcció de TV3 s'engresqui, i ens busqui la nova Marina Rossell, el nou Santi Vendrell o el nou Héctor Vila.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo soy de Mataró y cada semana miro "la Trinca" o sea que soy tanto o más catalán que tú, aunque vote al PP. Jódete.

salsa romesco ha dit...

Hombre, amic pepero de Mataró que mires la Trinca, t'estic agafant carinyo, perquè en les teves paraules sé trobar aquesta espurna d'il·lusió que tanta falta fa al món.
Fins la propera.

esglèsia 165 ha dit...

pues amic meu, que vols que et digui, a mí cada dia hem fa mès fàstic

Anònim ha dit...

a la mierda !