divendres, 15 de juny del 2012

El conte de l'alcalde i la lletera. (16 pregunta)


Vet aquí una vegada en un lloc no gaire lluny d'aquí, hi vivia un alcalde molt xiroi que treballava pels seus vilatans. Un dia se'n va adonar que els més petits tenien l'escola molt bruta i deteriorada i en aquell lloc la canalla no hi podria aprendre res de bo. Tot decidit, va pensar que al poble li calia una escola nova i ell busca que buscaràs va trobar un lloc per fer l'escola i fins i tot va fer uns plànols de colors.
I va pensar: amb aquesta escola nova els nens seran més eixerits i faran que el nostre poble sigui pròsper, i hi haurà tan nivell que sortiran petits Einsteins. I amb aquests científics crearem un centre d'investigació que descobrirà una vacuna contra la sida i amb tots els diners que ens donin per la vacuna farem un banc que no necessiti cap rescat i d'aquesta manera solucionarem la crisi d'una vegada per totes.
Però malauradament uns llops molt dolents que eren de la Generalitat li van trencar els plànols, tot dient que aquell terreny era molt abrupte, que tenia una pendent tremenda i que en aquell col·legi haurien de posar més escales que al Corte Inglès.
L'alcalde va marxar cap cot cap a casa sense escola, sense vacuna i sense Einsteins, i al cap d'uns anys quan era a l'oposició i uns altres volgueren fer l'escola a un altre lloc, ell s'hi negava i preferia no tenir escola abans que veure-la en un lloc diferent.
Vet ací un gat vet ací un gos, .....quin conte més merdós.

16 pregunta.
En quin emblemàtic indret es vol fer ara la nova escola?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A VEGADES LA REALITAT SUPERA LA FICCIO, PERDO ELS CONTES!!!

BON CONTE, ESPEREM QUE TINGUI UN BON FINAL!!!

POSTDATA: A QUI DEFENSA L´EX-ALCALDE D´AQUEST POBLE???

Margarida ha dit...

CAN LLOBET

Anònim ha dit...

PER EL MES QUE VE, HAURAS DE ESCRIURE UN ALTRE CONTE, ARA SI HA APUNTAT EL DE P.P.

NO SI AL FINAL NO TINDREM AL COL.LEGI NOU!!!

QUIN POBLE!!!!