dijous, 15 de novembre del 2012

2a temporada/1. Què cal fer amb l'Estela?

Caram, això si que són vacances, però els meus dits, el meu cap, les meves ganes s'han reactivat i ja torno a ser aquí. I en tot aquest temps una pregunta no m'ha deixat descansar: què cal fer amb l'Estela?
Després de la trista desaparició de "Fulla al vent", el poble de Calella no es pot permetre perdre una revista de referència per a qualsevol bon calellenc. Per això  he fet unes enquestes als lectors i un estudi de mercat i he deduït que Estela necessita que es transformi en una publicació més tipus Hola o Lecturas. Que ens expliqui les separacions, noves parelles, dones embarassades i que tingui rumors falsos i reals. Amb algun reportatge a algun famós calellenc amb fotos al seu jardí, i alguna entrevista a algun personatge típic o curiós del poble (quants n'esteu pensant?). O sigui que l'Estela sigui més xafardera.
Segur que amb aquest nou enfocament s'esgotaria dels quioscos en poques hores.
....Això si que no treguin la plana més llegida: la de batejos, comunions, casaments i necrològiques. 

1a. pregunta: Quin any va sortir el primer número d'Estela?

2 comentaris:

esglesia 100 i pico ha dit...

I si l'Estela no ho pot fer finalment fes-ho tú. Amplia aquest block ara que tens poca feina, ( el gos el treuen els nens )i explican's les xafarderies, i altres esdeveniments que vagin pasant. Podries començar amb una entrevista per exempla a en
Ventura, no es mala ideïa, oi ?

Per cert, 1946

salsa romesco ha dit...

Correcte.
És molt bona idea l'exclusiva d'en Ventura, ja me l'imagino: "Ventura l'home que sempre està igual i no es fa vell"