dijous, 27 de novembre del 2008

Quadrant agendes



Avui he mirat el calendari i de cop i volta se m'ha girat una feinada de por. El mes de desembre és un mes de molta feina, preparar el pessebre ,muntar l'arbre de Nadal, donar de menjar el tió, encarregar la pilota pel caldo, comprar loteria, anar a veure un gran espectacle, donar i rebre felicitacions, participar a la marató de TV3, i... quadrar agendes. Ai, quadrar les agendes, això si que és difícil amb totes les tietes, iaies, germans, cosins, pares i resta de familia que ens voldria tenir a taula aquests dies, però ja se sap, no ens podem partir i la família ja se'n fa càrrec, i " a veure si l'any que ve us ho podeu combinar per venir per Sant Esteve".


I el primer gran acte nadalenc que hem de reservar és el sopar d'empresa, enguany l'empresa Calçotatis, S.L., el cel.lebrarà el dia 19 de desembre a l'hora i lloc habitual. Recordeu tenir a punt les vostres veus per fer la tradicional cantada de nadales i música popular contra els nois i noies de Can Promise amb el seu director Sr. Gelete que contaran amb l'ajuda de l'Antonio Faforillo amb la seva popular melodia Cava, cava nanonainonà i sus vai a emborrachà

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els senyors de promise s'han retirat, no gosen ni cantar el caga tió a casa seva! després de la pallissa de l'any passat han decidit canviar de restaurant , aquest any els nostres contrincants es veu que seran de la serhs !!!!! Va pujant el nivell
I no ens parlis a nosaltres de quadrar agendes !!!! El més calent a l'aigüera l'únic que tenim clar és el sopar del dia 19.

salsa romesco ha dit...

Què m'estàs dient!!!, contra la Serhs?, si son de tercera divisió, no en tindrem ni per començar.

Anònim ha dit...

com que la serhs ho compra tot i mes, hauriem d´estar a ´l´aguait, no fos cas que fitxessin el llaurat director musical GELETE!!!!

Anònim ha dit...

L'ocellet de la cua verda m'ha dit que tenim un altre grup competidor el dia del sopar !!!!
No se qui són , només se que un dels seus membres té una veu potent, potent !!!!!