dijous, 8 d’abril del 2010

Perquè el Barça va deixar marxar en Samuel Eto'o.


Estem a la setmana del Madrid - Barça, la que uns diuen que és del clàssic, ( no m'agrada gens aquesta definició que s'han inventat ) i crec que ja és hora d'aclarir el motiu real de perquè el Barça va fer fora a l'Eto'o.
El departament d'investigació de Calçotada Connection s'ha posat a treballar durament i ha descobert noves dades que aclareixen tots els fets i que van motivar l'acomiadament d'un jugador que havia marcat 30 gols, i que va ser peça clau al Barça del triplet.
Comencem a relatar els fets: Mentre el Sr. Eto'o va estar jugant a Mallorca va fer molts bons amics, un d'ells l'ex-president balear Jaume Matas ,un senyor que ha tingut uns petits problemes amb la justícia, i com que no li va quadrar la caixa, li demanen 3 milions d'euros per eludir la presó. El Sr. Matas li va demanar ajuda a en Samuel per poder pagar la multa. Però com que el camerunés anava just de calés perquè s'havia comprat un Rolex i dos Hummer, va decidir denunciar al Barça perquè no li havia pagat la prima que li corresponia pel traspàs. I quina quantitat li reclama al Barça, doncs 3 milions d'euros.
Elemental, estimat Watson.

5 comentaris:

esglesia 160 i pico ha dit...

ets el millor.
Nomès tú i en clouseau podriau haver desenrredat aquest embolic
Demà 2 a 3

salsa romesco ha dit...

0 a 2, sense patir massa.

m.m. ha dit...

Que t'ho va dir l'Eloi???????????

salsa romesco ha dit...

Si, va ser ell. I avui m'ha dit els números de la lotto, son aquests: 7 , 21, 25, 34, 37, 42.
Però no m'ha quedat clar si és per la primitiva o la 6 / 49

Anònim ha dit...

per aquesta regla de tres, vols dir que en samuel eto´o es del PP??