divendres, 21 de gener del 2011

És el senyor Cuní una mala persona?


Matins.si, matins.no
Algú assenyat, em podria explicar quin criteri fa servir el Sr. Cuní, en el seu magnífic programa de TV3, per enviar als seus meteoròlegs pels racons més inhòspits de Catalunya o fer el pronòstic del temps des de l'estudi?
Si el dia és, meteorologicament parlant, tranquil, amb forta bonança sense pluja, ni fred, ni vent, el Sr. Cuní decideix fer el temps des de l'estudi o com a molt al terrat que tenen a Sant Joan Despí. Però si veu que a Setcases estan a 15º sota zero i que s'està glaçant mig Catalunya, envia l'home del temps al lloc més fred que pugui trobar per donar-nos la noticia in situ. I si hi ha pluja o vents huracanats, també els hi porta, en tant que puguin explicar de primera mà el temps que hi fa, però el que els hi passa a aquests professionals és, que es mullen, s'esventen i es constipen.
L'associació de pares i mares dels homes i dones del temps (APMHDT), ja ha presentat la seva queixa, doncs les despeses en Frenadols i Vicks vaporub, son cada dia més elevades i s'estan plantejant mobilitzacions si el Sr. Cuní no cedeix una miqueta.
Per això ja podeu enviar els vostres missatges.

És el Sr. Cuní una mala persona?
matins. si - matins.no

2 comentaris:

jo ha dit...

Mala persona no !!!!! Egoista, de no anar-hi ell que està acostumat al fred del seu plató (és el que diu tothom) Si !

Anònim ha dit...

matins.no ! és un gran professional i millor persona!