dimarts, 29 de novembre del 2011

El súper-calellenc ( 2a pregunta)


Només hi ha un home a la capa de la terra que defensa amb aquesta fermesa i dedicació el nostre planeta. És el nostre super-heroi, el que vetlla per tots nosaltres, el que ens permet respirar millor cada dia i el que fa que el dia sigui net i clar. És el guardià dels nostres carrers, de les nostres places, de les nostres vides,......ell és en Reciclator.
Avui, el jove James O`sullivan està a punt de llençar un preservatiu usat al contenidor groc del plàstic que hi ha a la Plaça del Bunyol. Però el que no ha fet correctament el bó d'en James, és separar la matèria plàstica i la matèria orgànica del preservatiu. En Reciclator amb els seus super-poders i amb la seva carpeta, amb tres salts i quatre giragonses, es planta davant seu, l'agafa pel ganyot i l'obliga a esmenar el seu error. En James O'sullivan finalment llença la part plàstica al contenidor groc i la part orgànica al contenidor marró.
Una vegada més en Reciclator ha guanyat, una vegada més en Reciclator ens ha salvat.

2a pregunta:
De quin color porta la capa en Reciclator i quina llegenda porta escrita a la part dorsal ?

6 comentaris:

applejux ha dit...

ara m'agrades... la capa és rosa i hi posa, ben clar i en majúscules, "AL TANTO NO ET PILLI FOTENT-LO ON NO TOCA, XAVAL"

Alfred ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alfred ha dit...

Ja el tinc ! Agent Cívic Sr.Sauleda!

vilapou ha dit...

Ostres, l'altre dia el vaig veure a un pam del clatell d'un que enganxava un cartell... pobre noi quins nervis.
La capa és ataronjada-vermellosa-depèndelallumquelitoca, i hi posa "Agent cívic"

Quim ha dit...

Molt bé tots. Un perquè ens expliques el missatge encriptat de la seva capa, l'altre perquè ens especifiques el seu nom a la vida real i el darrer per definir tan correctament aquest color que fins avui no sabiem com anomenar-lo.

jo ha dit...

He fet tard !!!!!