divendres, 1 de juny del 2012

La challenge de juny (15 pregunta)

Aquest cap de setmana hem passat la challenge. Quins atletes, quins cossos, quin esperit de superació. Però permeteu-me dir que aquesta prova està mitificada, doncs l'autèntica prova que ha de superar tot aspirant a súper-calellenc és la que començarem a gaudir en aquest mes de juny.
La primera prova serà el dissabte 2  i el diumenge 3, on els aspirants hauran de ballar sardanes, quantes més millor, apa doncs braços amunt i a saltar.
Seguirem el següent cap de setmana per pentinar-nos un bon tupé, arreglar-nos les patilles i fer-nos algun tatuatge i anar al festival screamin de Can Llobet. El diumenge al matí farem la marxa de l'oncolliga mentre preparem les catifes de Corpus als carrers de Calella.
La següent transició serà la de la festa major on haureu d'anar a uns quants sopars populars als carrers i ballar-hi Paquito Chocolatero i altres temes. L'endemà cal que anéu a la missa de la secretària, al vermut, als trabucaires, als gegants, al bestiari i al teatre.
La propera prova serà portar la flama del Canigó per encendre el nostre foc de Sant Joan i tirar molts petards i menjar molta coca.
I ja per finalitzar vestir-nos de l'edat mitjana per acompanyar la fira renaixentista.
Evidentment, entremig, haureu d'anar als múltiples festivals de fi de curs dels vostres fills, de l'escola, el ballet, l'escola de música o del bàsquet o futbol.
I després de tot aquest esforç una pregunta facileta.

15a. pregunta.
Com es diu la sardana que és l'himne del nostre aplec?


4 comentaris:

JO ha dit...

SOUVENIR DE .......

Anònim ha dit...

FA MOLTS ANYS QUE VINC A L´APLEC DE CALELLA, I AQUESTA SI QUE LA SE. L´APLEC PAIRAL O CALELLA M´ENAMORA O POT SER SOMNI DE CALELLA. UN DIA QUE TINGUI MES TEMPS US EXPLICARE EL MEU RECORD DE CALELLA.

salsa romesco ha dit...

Estimat/ada Jo:
Ja veig que el nerviosisme t'ha traït i t'has atabalat, però et dono el punt perquè per la tele ja vaig veure quan bé deies el nom de la sardana que t'agradava més: Record de Calella.
Estimat/ada anonim:
Ets un gran entès en matèria sardanista i entre la resposta correcta has proposat un recopilatori de les sardanes calellenques. Un punt per tu.

Margarida ha dit...

L'APLEC DE CALELLA ÉS EL MILLOR QUE HI HA DELS QUE ES FAN I ES DESFAN