dimarts, 18 de març del 2008

Excursió a Sant Hilari


L'empresa calçotatis, els ofereix una magnífica sortida de primavera a les terres de les Guilleries, per saber de la seva cultura i gastronomia.
El viatge es realitzarà els propers dies 9, 10 i 11 de maig amb un mòdic preu de XXX euros. El viatge es farà amb el següent programa:
Dia 9, 20.00 h. Sortida dels punts de convocatòria cap a Sant Hilari, on podrem gaudir de la magnífica vista de diverses rotondes i parada al poble medieval d'Hostalric, on saborejarem de gustosos embotits de la zona. Després passarem pel bonic poble d'Arbucies on pararem a fer una cervesa. A la nit hi haurà sopar i nit d'animació.
Dia 10 al matí esmorzar i visita guiada a Sant Hilari pel conegut historiador Salvador Pedemonte, que si no ho sabien, hi va estiuejar de petit. Més tard un petit refrigeri per passar tot seguit al dinar. A la tarda després de la migdiada, demostració de productes comercials. Al vespre joc de saltar a corda i després ens oferiran un sopar típic de la comarca.A la nit divertida actuació de Mari Carmen y sus muñecos i copes per tots els assistents.
Dia 11 esmorzar de pa amb tomaquet i embotit, matí de piscina i anirem a una granja a donar menjar als animals. Per dinar canalons i carn amb all i oli i a la tarda ball amb Paco Micro i l'hora dels adeus.
Calçotatis oferirà a les senyores una garrafa d'oli de 5 litres i als senyors una caixa de eines.
Per inscripcions truqueu al telèfon 90233223322332 o envieu un comentari a aquest blog.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no tindrem en compte el obviament de oblidar-se de provar per berenar els tipics i unics productes de Sant Hilari com son ELS JAUMETS per part del narrador de tan bella excursio!!!

l´ excursio matinal, per no perdre les costums, sera a l´esglesia del nen jesus de praga!!!!

salsa romesco ha dit...

I tant que si, el programa es modificarà perquè el nostre guia ens pugui mostrar tots els racons de tan bella vila i poder degustar els productes típics.

Anònim ha dit...

Per anar fent boca, aquest divendres me'n vaig a veure el Via Crucis de Sant Hilari.

Anònim ha dit...

per cert, nosaltres, confirmem assistencia!!!!!

com que som els primers tenim lot de productes tipics assegurat!!! i l´habitacio suit!!!

Anònim ha dit...

NOSALTRES AMB LA GENTADA QUE SOM ENS QUEDEM TOTES LES HABITACIONS SUITS QUE PUGUIN TENIR A SANT HILARI !!!!!!!!!!!!!