divendres, 7 de març del 2008

Jornada de reflexió


Per si no us havieu adonat, el diumenge hi ha eleccions, i el dia abans, o sigui dissabte, hi ha la jornada de reflexió. És un dia molt complert (quina bonica expressió) en que hom ha de reflexionar a qui votarà, fent la valoració de totes les propostes per arribar a un veredicte final en forma de vot.
Segurament que tots vosaltres, que sou hàbils en la feina, ja us heu avançat i ja sabeu a qui li donareu el vostre vot, però jo us demano que no desaprofiteu aquesta jornada de reflexió i si ja teniu el vostre vot decidit reflexioneu en altres temes.
Podeu reflexionar sobre el canvi climàtic, la problemàtica a l'extrem orient, els cubates amb dos glaçons o tres, per dinar carn o peix, o el que us roti.
Jo reflexionaré sobre una problemàtica que ultimament em preocupa molt, i crec que a tots us ha de preocupar:
Poden algunes gestories tancar el divendres a la tarda? matins. si / matins.no.
Que passarà quan a la senyora Manolita li arribi un certificat d'hisenda un divendres al migdia?
Que passarà quan al senyor Pepet li arribi una carta per liquidar l'IVA?
Que passarà quan el senyor Venanci s'avorreixi a casa seva?

Reflexió companys, reflexió, que no es pot deixar un país sense un servei tan essencial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HO SENTO, SÓN LES 13:52 h ENS QUEDEN EXACTAMENT 1 HORA I 8MINUTS PER COMENÇAR EL CAP DE SETMANA !!!!!!
REFLEXIONA DE LO DOLENTA QUE POT ARRIVAR A SER L'ENVEJA !!!!!!

Anònim ha dit...

Segons la llei 69/2008 publicada en el B.O.T. (bolleti Oficial d'en Tassu) en data 01/03/2008, en la lletra a) del segon apartat de l'article 26.13 diu textualment "La gerencia i/o direcció de qualsevol assessoria regentada pel titular expressat en l'article 4.3 podrà prendre les decisions que correspongui envers a) al personal, b) els clients i c) Els horaris d'obertura al public. Qualsevol denúncia i/o interferencia, ja sigui interna o externa, es pot utilizar per efecte invers contra el denunciant i/o persona que estigui en desacord, ja sigui retirant la sal.lutació i/o interposant demanda judicial en concepte d'acusacions falses i/o envejoses"

Es a dir, JOAQUIM, com diuen els castellans "AJO Y AGUA"

Records als de MAtaro