dilluns, 29 de setembre del 2008

Extraodinari espectacle.


Us faig saber, (tot i que com que sou molt intel.lectuals i de ben segur ja ho sabeu), que els dies 22 de novembre i 2 de desembre es cel.lebra l'espectacle més majestuós que mai s'hagi vist des del Big Bang. Dos monstres de l'escena mundial, cara a cara, ens faran passar una estupenda vetllada al no menys entranyable Palas Atenea. Els acudits del gran Marianico el Corto amb les famoses melodies d'en Luis Aguilé.
Camarero Champagne, Es una lata el trabajar, Cuando salí de Cuba, etc... i les fantàstiques paròdies d'en Marianico per l'irrisori preu de 39,95€, i això no és tot, de regal una participació de 2€ de loteria de la bruixa de Sort i també un estupendo lot nadalenc. Però, a més a més, també t'hi porten en autocar i et donen l'esmorzar i el dinar.
Companys correm a reservar el nostre bitllet, que el poder sentir en viu al gran Luis Aguilé, no té preu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A on s'agafen les entrades? A "Cal Xurrero"? a "Cala Ceba"? O potser a "Cala Encarnita"? Sisplau ho vull saber!!!!!

Anònim ha dit...

algu hem pot informar que vol dir gran Prenadal 10 aniversario???? es un nou idioma per no ferir sensibilitats???? En fin com deia el tal Aguile....camina camina no mires atras!!!!

salsa romesco ha dit...

Es podien agafar entrades a tots aquests llocs i també al Bazar del Hogar, però malauradament s'han esgotat en pocs minuts.
El Gran Prenadal és la típica festa que tots hem cel.lebrat de prenadal i el 10 aniversario és el que va entre el 9 aniversario i el 11.