dimarts, 16 de setembre del 2008

fira de Calella





Estem a l'any 2008, al mes de setembre, quan en Josep McNamara es disposa a entrar a la fira que es celebra cada any a Calella. En Josep McNamara s'acosta amb uns amics a l'stand de l'hospital on es serveixen tan gustosos vermuts. I com ja va sent habitual els últims 28 anys, a en Josep McNamara el serveix la senyora d'ulleres negres. Una senyora que només veu dins l'stand de l'hospital, i en Josep McNamara pensa on es fica aquesta senyora els onze mesos i vint-i-set dies que també té l'any, i no troba cap explicació lógica a aquesta situació paranormal. En Josep McNamara s'ha passat molts anys buscant la senyora d'ulleres negres per algun lloc de Calella els dies que no hi ha fira, però tot i que s'hi ha esmerçat, no ho ha aconseguit.

El que en Josep McNamara no sap és que cada any, a l'acabar la fira la senyora d'ulleres negres entra dins....... la dimensió desconeguda.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que entra dins la dimensió desconeguda es la pròpia fira. Cada any esta pitjor. No se ni com s'atreveixen a repetir-la igual any rera any i no milloren la formula.

Anònim ha dit...

He arrivat a la conclusio que la senyora en questio es part del decorat de l´stand. Has pensat alguna vegada si t´ha arrivat a servir???? has enraonat amb ella????. No sera que els que estem a dins la dimensio desconeguda som nosaltres?????

Anònim ha dit...

Jo fins que no la torni a veure no m'ho crec, no potser que la font que em va donar l'informació de la seva defunció s'equivoqui , per lu tantu: tothom càmera preparada i a la que le veieu foto !!!!

salsa romesco ha dit...

Jo aquest any no la he vist, però un amic m'ha assegurat que la va veure. El problema és que haurem de esperar la fira de l'any que vé, per tenir la possibilitat de veure-la de nou.

Anònim ha dit...

si voleu entrar a la dimensió desconeguda de veritat, cliqueu "http://www.flickr.com/photos/30782555@N03/". Si no s'enllaça haureu de fer un copiar/pegar.
Apa, siau