dijous, 27 de març del 2008

Propostes cap de setmana


Ja estem molt a prop d'un altre cap de setmana de primavera,... (ai la primavera que la sang m'altera), i l'agenda d'activitats està farcida de propostes riques i variades.

Però vull destacar-ne una entre totes elles, en la que el nostre ultrafondista Guantxo farà 100 quilometres amunt i avall pel Passeig de Mar de Calella. Jo no em penso perdre ni un minut d'aquesta prova tan excitant i a dos quarts de vuit del matí del dissabte ja penso estar al Passeig per veure com escalfen els atletes, després esmorzaré al bar rodó i aniré fent el compte enrere cada vegada que passi en Guantxo, 20, 19, 18, 17..., però per no descomptar-me he pensat que li oferiré un petit avituallament a cada volta.

Volta 1: Un cafè amb llet

Volta 2: Un croissant petit

Volta 3: Una oliva

Volta 4: Una patata fregida

Volta 5: Un berberetxo o una escopinya (aqui el deixaré triar)

Volta 6: Una cervesa sense alcohol

Volta 7: Una mini amanida

Volta 8: Un spagetti

Volta 9: Un canaló

Volta 10: Una copeta de vi (d'una cava petita o gran ), com que estem a mitja cursa també el deixaré triar.

Volta 11: Un frigo-dedo

Volta 12: Una camamilla

Volta 13: Un xiclet

Volta 14: Un palito

Volta 15: Un bollycao o donut (3/4 de cursa, l'he de deixar triar)

Volta 16: Un isostar gran

Volta 17: Un frankfurt de La Torre

Volta 18: Un sandy gran

Volta 19: Unes patates braves

Volta 20: Un cubata o un vodka amb taronja al Billie Jean (també el deixaré triar).

No us perdeu aquest esdeveniment, i podeu aprofitar per si heu de donar un recado a algú que estigui a la piscina o al Poble Nou, dir-li a en Guantxo i en mitja hora ja us haurà donat la resposta.

dimarts, 18 de març del 2008

Excursió a Sant Hilari


L'empresa calçotatis, els ofereix una magnífica sortida de primavera a les terres de les Guilleries, per saber de la seva cultura i gastronomia.
El viatge es realitzarà els propers dies 9, 10 i 11 de maig amb un mòdic preu de XXX euros. El viatge es farà amb el següent programa:
Dia 9, 20.00 h. Sortida dels punts de convocatòria cap a Sant Hilari, on podrem gaudir de la magnífica vista de diverses rotondes i parada al poble medieval d'Hostalric, on saborejarem de gustosos embotits de la zona. Després passarem pel bonic poble d'Arbucies on pararem a fer una cervesa. A la nit hi haurà sopar i nit d'animació.
Dia 10 al matí esmorzar i visita guiada a Sant Hilari pel conegut historiador Salvador Pedemonte, que si no ho sabien, hi va estiuejar de petit. Més tard un petit refrigeri per passar tot seguit al dinar. A la tarda després de la migdiada, demostració de productes comercials. Al vespre joc de saltar a corda i després ens oferiran un sopar típic de la comarca.A la nit divertida actuació de Mari Carmen y sus muñecos i copes per tots els assistents.
Dia 11 esmorzar de pa amb tomaquet i embotit, matí de piscina i anirem a una granja a donar menjar als animals. Per dinar canalons i carn amb all i oli i a la tarda ball amb Paco Micro i l'hora dels adeus.
Calçotatis oferirà a les senyores una garrafa d'oli de 5 litres i als senyors una caixa de eines.
Per inscripcions truqueu al telèfon 90233223322332 o envieu un comentari a aquest blog.

dimecres, 12 de març del 2008

curset de blogs


El dissabte vaig tenir l'oportunitat d'anar a que m'ensenyessin a obrir un blog. És cert que jo feia una mica de trampa, perquè ja fa uns dies que he obert aquest blog, i les coses bàsiques ja les sé, però m'interessava aprendre moltes funcions que s'hi poden anar afegint.
Em vaig trobar amb uns companys molt variats, cinc homes i tres dones , d'edats dels trenta cap amunt, d'estètica molt diversa, alguns cetevés (Calella tota la vida), altres forasters i d'altres inmigrants, d'inquietuds molt diferents, i fins i tot hi havia algun familiar de lectors d'aquest blog.
La primera part del curs va ser una breu exposició del que era un blog i després ja vam passar a obrir-ne un. Ens va dir que era molt important trobar un títol que s'ajustés amb la temàtica del nostre blog.
I és aqui on van sorgir les primeres curiositats del matí, un es deia tortilla de patatas, un altre quiero ganar dinero, el meu la taverna del sol (que és un vell nom que tenia extraviat a algun racó del meu cap que com tots ja sabeu té unes dimensions espectaculars, i ves per on dissabte va sortir). Un altre es deia no sé que de la música, de tres més no m'hi vaig fixar, i per últim un que es diu Les flaneuses del món.
Pam, ja la tens, que és una flaneuse (deures per demà), sort que la nostra diva m'ho va explicar i vaig sortir del meu ensurt.
Però encara havia d'arribar el millor, el contingut dels blogs. Com ja suposareu el de la tortilla parlava de gastronomia, el del dinero i el de la música doncs d'això, el meu de tonteries com sempre i al sentir preguntar a la Judit que si parlava de Picasso o Goethe quina etiqueta hi posava, em vaig sentir petit davant tan gran caudal de cultura.
I em vaig acostar per si hi havia algun virus que transportés neurones d'un cos a l'altre i em podia contagiar una mica.

divendres, 7 de març del 2008

Jornada de reflexió


Per si no us havieu adonat, el diumenge hi ha eleccions, i el dia abans, o sigui dissabte, hi ha la jornada de reflexió. És un dia molt complert (quina bonica expressió) en que hom ha de reflexionar a qui votarà, fent la valoració de totes les propostes per arribar a un veredicte final en forma de vot.
Segurament que tots vosaltres, que sou hàbils en la feina, ja us heu avançat i ja sabeu a qui li donareu el vostre vot, però jo us demano que no desaprofiteu aquesta jornada de reflexió i si ja teniu el vostre vot decidit reflexioneu en altres temes.
Podeu reflexionar sobre el canvi climàtic, la problemàtica a l'extrem orient, els cubates amb dos glaçons o tres, per dinar carn o peix, o el que us roti.
Jo reflexionaré sobre una problemàtica que ultimament em preocupa molt, i crec que a tots us ha de preocupar:
Poden algunes gestories tancar el divendres a la tarda? matins. si / matins.no.
Que passarà quan a la senyora Manolita li arribi un certificat d'hisenda un divendres al migdia?
Que passarà quan al senyor Pepet li arribi una carta per liquidar l'IVA?
Que passarà quan el senyor Venanci s'avorreixi a casa seva?

Reflexió companys, reflexió, que no es pot deixar un país sense un servei tan essencial.

dimarts, 4 de març del 2008

Castanyet, per més endavant


Degut a la confusa situació política de Castanyet, de tots sobradament coneguda, s'ha decidit que la possible sortida s'ajornaria fins que la seguretat estigui garantida a aquelles terres.
Després dels últims atacs del grup separatista Castanyet independet i lliure (CILL), amb el follet de Castanyet com a cap visible, hem valorat la situació amb el ministre de defensa, el conseller en cap , el cap dels mossos d'esquadra i en Sergio el tapicero, i no ens han garantit la nostra seguretat pel cap de setmana proposat. La situació és confusa, doncs els rebels ja s'han apoderat del cementiri i de la font i els seguidors de l'actual règim estan bloquejats dins la casa de colònies. Per tant esperarem notícies, que la ONU hi prengui part, i ja buscarem noves dates.

A la foto podem veure els guerrillers del CILL fent un comunicat a l'era