dimecres, 14 d’octubre del 2009

Carta a l'alcalde de La Sénia

Benvolgut alcalde de La Sénia.
Un cop passats uns dies dels fets de la lleona que voltava pels boscos del seu poble, permeti'm mostrar-li tot el meu suport i comprensió davant els comentaris, que de ben segur, ja s'estan fent entre els vilatans de pobles veïns al seu.
Que la enveja és molt dolenta i tota aquesta gent de poblacions veïnes, que avui fa burla i mofa sobre els fets del mamífer, ho fa basicament per avorriment i perquè no poden comparar la seva població mediocre, amb la vila que vostè governa i busquen la més petita escletxa per poder fer mal i sentir-se més a gust.
I sobretot no caigui en el desànim, que no està tot perdut o "que no estamos tan mal" que deia aquell, perquè podria tenir la sort que un dia li muntin una llibreria de referència comarcal, que es digui, per exemple "La Lleona" o que si vostè té un músic que un dia tot baixant de l'escenari tingui un desgraciat accident, i estigui uns dies de baixa, possiblement s'engresqui a engegar un bloc i tot seguit una xarxa blocaire municipal de nom "La Lleonasfera".
Una forta abraçada d'un calellenc.

3 comentaris:

M.M. ha dit...

Veus, tants anys que han passat i continua passant el mateix... és que hi ha coses que no canvien..... i com els entenem a aquests de La Sènia, és que el què es viu en propia pell!!!!!!!!

vilapou ha dit...

A mi em sembla que tenim una ocasió única per iniciar un agermanament entre la Llopa i la Lleona, Calella i La Sénia: geganters, blocaires, bastoners, vallderroures, pa bimbo i moltó, joventuts artístiques, etc. I podem organitzar una Novemberfest i una Challenge Calella-La Sénia anar-i-tornar, i un Carnestoltes compartit i....

salsa romesco ha dit...

Ara t'escolto. Per fi hi ha algú amb idees brillants en aquest país. Vilapou for president.