dilluns, 19 de maig del 2008

la primera ecografia


Quan aquell dia al Dr. Ubieto va sonar-li el despertador, ja va sospitar que no seria un dia com els altres. El so del seu despertador tenia una melodia amb uns sons de pel.licula d'intriga, d'aquelles que quan les sents saps que alguna cosa passarà.
No molt lluny d'allà, una jove parella passaria un nou tramit per convertir-se en pares. Avui farien la primera ecografia i si tenien sort podrien començar a esbrinar les formes del seu primer fill o filla.
Arribada l'hora de la cita, la jove parella es dirigí puntualment a la consulta del doctor, que amb el retard que sol ser habitual en aquests casos els va atendre amb la seva simpatia de tots sobradament coneguda.
Per començar les preguntes de sempre: et trobes bé, data de l'última regla, ets sents cansada, dorms bé, ... Doncs ja et pots estirar que intentarem veure l'embrió.
Plis plas, plis plas va extendre aquella mena de gelatina per la panxa i va treure aquell aparell que fa de càmera de video i ens mostra el que hi ha dins.
I quan van aixecar els ulls per mirar la pantalla, tots van exclamar un OHHHH, doncs el que dins aquella pantalla es reflectia era el bebè més guapo i ben plantat que mai havien vist.
......CONTINUARÀ......

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic moooooooooolt contenta!!!!

Anònim ha dit...

Molt bo, molt bo!!!!!! ara, pobre criatura que no retiri a pare!!!!




postdata: si que condeixen aquests cursets de fotografia!!!!

Merci per tot!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel pare Vador Pedemonte i per la Marta Puig, quí ho anava a dir que farien pasqua abans de rams, amb la cara de bons minyons que fan.
Felicitats.

Montse Candini