divendres, 9 de maig del 2008

Pel maig cada dia un raig

Treieu tots els estris possibles al balcó: galledes, pots, olles, tuperwares, gibrells, gots, plats, banyeres, bidons, cisternes, peixeres, cendrers... en definitiva tot el que pugui acumular aigua dins.
Si ja tenim el temporal de plujes sobre nostre, i molts de vosaltres, desordenats com sou, no sabeu on teniu el paraigua, el xubasquero o les botes d'aigua. Però si us mulleu tan me fa, el que no podem fer és desaprofitar tota aquesta aigua que ens regalarà el cel i ens ajudarà a paliar la sequera. No obstant cal tenir en compte que Catalunya cada vegada es sembla més al Sàhara i episodis com aquest es poden repetir en qualsevol moment.
Fa aproximadament vint anys el memorable cantautor i millor persona Albert Pla, va ser profeta i ens anuncià tot el que ens podia passar si malbaratavem aquest recurs. Els polítics s'ho van prendre a mofa, no van prendre mesures i el resultat és que ara estem com estem. I ara que si transvassament (del Roïne, Segre o Ebre), que si captació temporal, que si dessaladores, que si collonades diverses... Quan el més fàcil era escoltar a l'Albert Pla al seu dia i prendre mesures d'estalvi per evitar el que ens està passant.
Us deixo amb les paraules del profeta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que bruts ens estimem.
I no és maco això?
Visca l'amor! encara que no tinguem aigua!

Anònim ha dit...

Jo no se com estan els embassaments, el que si se és que jo estem una mica farts de pluja, tot i que gràcies a la pluja s'ha evitat que dos grans amics fessin una imprudència(eh? atletes?)
Se que hi ha gent que te de bo amb en Mauri, no li podeu dir que plogui de 20h del vespre a 8 del matí si convé cada dia?

Anònim ha dit...

Fent cas al comentari de pel maig cada dia un raig, vaig posar tots els utensilis de cuina i de tota la casa a recollir aigua de pluja, i ara m´ha sortit un altra problema.....no tinc galleda per fregar, ni gots per beure,ni olles per fer caldo, ni plats per menjar, tot ho tinc ple d´aigua!!!! Algu hem pot donar una solucio??????