dimarts, 8 de juliol del 2008

Brasil, Brasil


Queda ben clar que no ens podem relaxar ni que sigui a l'estiu, ara la nova proposta és la trobada brasilera i això, lluny de ser una trobada d'esbarjo, requereix una forta preparació i un treball de recerca que ens pot ocupar moltes hores.
D'entrada ja he canviat la música del cotxe, he buscat el cassette d'eu Meu amigu Xarli i les boniques i simpàtiques melodies de la Xuxa. En segon lloc he buscat les maraques, el barret de palla i la camisa amb volants que em vaig posar al carnaval del 83 quan em vaig disfressar de sambero amb la gent del Nou Casino Calellenc. He continuat posant videos de la Canarinha i veient els millors gols i també les millors farres d'en Romario, per tot seguit intentar fer uns tocs de pilota com ho feia ell. I per acabar m'he apuntat a l'escola de Samba de Hortsavinha, perquè no m'acaba de sortir bé el ritme sambero.
Però aquell dia....., veureu O'rei en persona, us ho prometo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Agrairia em donessis l'horari d'escola du Samba d'hortsavinha doncs com que jo tinc una cosineta a Paris que és francesa però de pares catalans que el seu ex marit era portugues, bé és portugues, el que no és , és el seu marit, m'estic embolicant, que em passis els horaris carallu doncs potser algo a la sang porto, o ben pensat no, doncs és el marit portugues de la meva cosineta de pares catalans o sigui que sang no n'hi ha, ja em torno embolicar, ho deixo.