dilluns, 21 d’abril del 2008

Recomanacions literàries (I)


Ja hem arribat a la setmana de Sant Jordi i vull aprofitar aquest aparador al món per fer-vos unes recomanacions literaries per si no sabeu que comprar el dia del llibre.
Comencem la tanda amb una nova entrega de la col.lecció "A peu per..... ". Aquesta vegada el sublim escriptor Josep Maria Ballarin s'ha endinsat a la nit calellenca i ha tret el nou llibre A peu per la Quadra, on ens relata tot l'entrellat de les nits a la Quadra, i ens descobreix petits secrets d'aquest establiment. On va aprendre a ballar el Friki, quin porcentatge de relacions acaben bé, quants kilos de viagra es consumeixen en una nit etc...
Un llibre de lectura molt distreta de 146 pàgines, que podreu trobar a les principals llibreries de Catalunya, (Ca la Encarnita, Can Marlet i Can Pedro). I també dir-vos que l'autor estarà signant el llibre el divendres a la nit a la porta de la Quadra.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

SORT, QUE AQUEST GRAN ESCRITOR, UN INCIS, ES ESPINAS EL ESCRIPTOR QUE VA A PEU PER EL MON, DIT AIXO, ESPERO QUE NO SE L´HI OCORREIXI FER UN A PEU PER EL KUK, PODRIEM TENIR SORPRESES!!!!! JAJAJA

salsa romesco ha dit...

Ostres, és veritat que és l'Espinàs, suposo que el cognom Ballarin s'hi escau molt a la Quadra, i m'ha trait el subconscient.

Anònim ha dit...

BALLARIN TAMBÉ ESCRIU LLIBRES, PERÒ ÉS UN ESCRIPTOR QUE DESPRES D'ANAR MOLT I MOLT A LA QUADRA I NO ACONSEGUIR CAP "MOSSA", ES VA FER CAPELLÀ.
JA ANAVES BÈ TOT TÉ REL.LACIÓ !!!!

Anònim ha dit...

Aniré corrents a comprar-lo no sigui que s'esgoti!

Anònim ha dit...

Benvolgut senyor crític literari:

M'agradaria molt regalar el llibre al meu marit però a ca l'Encarnita no el tenen, sembla que s'ha esgotat. Vostè sap si l'editorial La Fulla al Vent té prevista una segona edició?