dimecres, 13 de febrer del 2008

Avís important als calçotaires.


Avui a les vuit hem quedat per anar a comprar tot el material indispensable per gaudir d'una bona calçotada.
Tothom qui pugui venir haurà de presentar-se a la porta del Consum a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.01 en segona convocatòria.
Abstenir-se de venir els que hagin d'anar a cantar a Milà, els que tinguin el cul brut (per falta de temps per rentar-se'l), els que hagin d'anar a buscar familiars amb post-operatori, els que a aquesta hora estiguin canviant bolquers, fent banyeres o posant pijames.
La Marta i en Vadó, molt gustosament, ens proporcionaran una llista en format excel de tots els queviures que ens són necessaris, però m'avisen que accepten suggeriments de tota mena.
Caldria que algú ens informés de com van les inscripcions per fer un càlcul del que necessitem. Moltes gràcies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola calçotaires, nosaltres a hores d'ara encara no sabem si estarem o no, doncs donem canviar bolquers, posar pijames, donar sopar a nens i fer banyeres, abans que tenir un avi (sexe masculi) amb un post-operatori !!!!!
De totes maneres ferem tot el possible per ser-hi, molt important tenir una llista i més important encara la salsa que em sembla que en supercalçot ha vist la recepte i no crec que tingui temps material amb 4 criatures a casa i tres partits de diferents esports el dissabte al matí, i el que tampoc pot ser és que la faci avui i ens intoxiqui a tots plegats.