dimecres, 27 de febrer del 2008

I ara Castanyet.


Ja tenim una nova proposta sobre la taula, una nova sortida per descobrir a fons la comarca de La Selva amb els seus monuments, els seus paratges naturals, els seus boscos, la seva gastronomia, la seva història, i visitar racons del nostre país que no podem deixar de conèixer (basicament Ca la Fulgensia).
La Judit en missió urgent i humanitària, s'ha posat en contacte amb el rector del Poble Nou (gran mossèn i millor persona) i ha aconseguit valuosa informació sobre el funcionament de la casa de Castanyet. Aquest col.lectiu que regenta la casa, lluny de tancar-se al passat, s'ha posat en mans de les noves tecnologies i ens ofereix una plana web per tenir tota l'informació sobre els caps de setmana disponibles de la casa. A la web també hi trobareu espais de lectura obligada, on podeu rentar els vostres pecats i reflexionar sobre aquesta nostra societat tan desestructurada. L'adreça de la web és:
http://www.telefonica.net/web2/parroquiapoblenou/
Però a partir d'aqui ve el més difícil, trobar un dia que a tots ens vagi bé, doncs la casa ja te molts caps de setmana ocupats. Per aquest motiu a la dreta trobareu una petita enquesta per saber quins dies us agraden més i també estaria bé saber si algun dia teniu impediments.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

SALSA ROMESCO, HAS PENSAT ALGUNA VEGADA DEDICARTE HA AIXO DE LA PROSA I LA NARRATIVA ESCRITA!! JO CREC QUE HAURIES D´ENVIAR ELS TEUS COMENTARIS I ESCRITS HA ALGUNA REVISTA. GENIALS!!!!!!

Anònim ha dit...

REFERENT A LES DATES, ESTEM A DISPOSICIO DE LES FAMILIES QUE TINGUEU CANALLA. ARA COM MES AVIAT HO POGUEM SABER MILLOR!!!!

Anònim ha dit...

SALSA ROMESCO, ETS GENIAL !!!!!
QUE FARIEM SENSE TU??????
NOSALTRES JA HEM POSAT LA NOSTRE OPCIÓ.
TINGUEU EN COMPTE QUE HI HA GENT QUE NO MIRA EL BLOG, COM HO SOLUCIONEM?

salsa romesco ha dit...

Moltes gràcies per tots els compliments. Ja estic en conversa amb el Full al vent per fer reportatges a la contraportada.
Per saber l'opinió de tothom, haurem de combinar el blog amb mètodes més tradicionals, com el boca a boca o telèfon.

MMMmmm... ha dit...

Hola a tots!!! Vers per on que "el nostre reporter dicharachero" ha tornat a l’atac. Els Fermar ens trèiem el barret davant de tanta eloqüència i no podem fer res mes que felicitar a aquest noi que en un món tant fosc com aquest ell aconsegueix posar-nos un somriure a la cara cada vegada que fa un escrit!!!!.
Nosaltres també ens posem a favor de la majoria per que ens van bé tots els cal de setmana, però com la Brenda vol sentir “al noi que canta tant fort” i per això ens decantarem per el primer cap de setmana.